Op vakantie met de hond Duitsland

Vakantie met hond in Duitsland

Op vakantie met de hond naar Duitsland?
Wilt u een vakantie met hond in Duitsland boeken en bent u op zoek naar een vakantiehuis met hond in Duitsland? In meer dan 3.000 vakantiehuizen in Duitsland zijn honden toegestaan.
Voor een vakantie met 1,2, 3, 4 of 5 honden in Duitsland.

Wij hebben een aanbod van meer dan 3.000 vakantiehuizen in Duitsland waar honden toegestaan. Ook zijn er veel hondvriendelijke vakantieparken in Duitsland. Afhankelijk van het vakantiehuis met hond zijn er op de parken in Duitsland 1 of 2 honden per vakantiehuisje of bungalow met hond toegestaan.

Indien u een vakantie met hond in Duitsland wilt boeken, kunt u hier ook vakantiehuizen en vakantiebungalows met hond boeken in de omgeving van losloopgebieden voor honden. Zoek en boekt nu een vakantie en vakantiehuis met hond in Duitsland en ontdek dat een vakantie met de hond in Duitsland zeer veel mogelijkheden biedt.
U zoekt een vakantiehuis of bungalow met hond in Duitsland via de onderstaande zoekbox.
Per vakantiehuis met hond in Duitsland staat aangegeven hoeveel personen en honden er in de accommodatie toegestaan zijn. Fijne vakantie met hond in Duitsland.

Kampeervakantie met hond in Duitsland

Kamperen met uw hond in Duitsland?
Indien u een vakantie met de hond in Duitsland wilt boeken en van vrijheid en avontuur houdt, is kamperen met de hond in Duitsland mogelijk iets voor u.

In Duitsland bevinden zich vele honden campings.  Ideaal voor een kampeer vakantie met hond.
In Duitsland bevinden zich honderden campings waar honden op vakantie toegestaan zijn. Vaak zijn dit kleinschalige honden campings maar ook op de grotere campings in Duitsland met zwembad zijn soms honden toegestaan. Een overzicht van campings in Duitsland waar de hond toegestaan is, vindt u op onze unieke website honden campings.

De mooiste honden campings van Duitsland vindt u in de rubriek aanraders honden campings in Duitsland.
Op deze honden campings in Duitsland zijn meestal 1, 2 of 3 honden toegestaan. Meestal vindt u op deze campings in Duitsland ook een speelterrein en uitlaatplaats voor uw honden. Bekend is dat een aantal Nederlanders een honden camping in Duitsland exploiteert welke gericht is op Nederlandse vakantiegangers en hun honden.  Zo wordt uw kampeer vakantie met hond in Duitsland nog gezelliger.
Een vakantie met uw hond of honden op een camping in Duitsland met hond, is boekt u op honden-campings.nl  Hier vindt u ook campings voor een vakantie met de hond in onder andere Italië, Frankrijk, Nederland en Luxemburg.

Vakantievilla vergezicht Eifel

Luxe vakantie met hond in Duitsland? Indien u op zoek bent naar een luxe vakantievilla in Duitsland, is deze luxe villa met omheinde speelweide in de Eifel iets voor u. De villa ligt aan de rand van een natuurgebied. In overleg met de Nederlandse eigenaar zijn er in deze luxe villa maximaal 3 honden welkom. Hieronder een stuk tekst uit de website van villa vergezicht.

De villa is gesitueerd vlakbij het dorpje Plein, een kleine gemeenschap in de Eifel 5 km boven de stad Wittlich en op zo’n 40 kilometer afstand van de prachtige stad Trier. Kenmerkend voor de omgeving zijn de vele prachtige vergezichten. Hieraan ontleent de villa dan ook haar naam. Andere kenmerken zijn de vele heuvels en bossen die de omgeving rijk is: u waant zich in een compleet andere wereld op nog geen twee en een half uur rijden vanaf de grens bij Venlo.

De tuin is met ruim 2900m2 zeer groot te noemen.
Omdat villa Vergezicht op een helling gebouwd is zijn niet alle delen van de tuin zonder meer veilig te noemen voor kleine kinderen. Zo is er bijvoorbeeld een steil pad naar een uitzichtpunt van waaruit je over de villa heen, bij helder weer, vele kilometers ver richting Hundsrück kunt kijken. Om er voor te zorgen dat ouders met kleine kinderen toch van een zorgeloze vakantie kunnen genieten hebben we een omheind speelveld aangelegd, waarvan de poort op slot kan. U heeft vanaf de zitkamer, de keuken en het overdekte terras een goed zicht op dit veld.
Achter dit speelveld bevinden zich de parkeerplaatsen. Omdat dit gedeelte van het grondstuk het mooiste vergezicht biedt hebben we hier nog een extra terras aangelegd waarop een robuuste picknicktafel staat.

De omgeving
De omgeving rond villa Vergezicht is prachtig te noemen. Kenmerkend zijn de vele beboste hellingen en prachtige vergezichten. Het is een adembenemend landschap die u erg zal bevallen. Er zijn zeer veel mogelijkheden op het gebied van recreatie. Te veel om hier op te noemen. Boven aan de pagina vindt u onder "links" een aantal weblinks zodat u zich rustig kunt oriënteren. U zult verbaast zijn over de vele mogelijkheden!


Mag uw hond mee op vakantie? ( honden welkom maar wel in overleg ).
Wij zijn zelf grote hondenliefhebbers en weten hoe belangrijk het is dat de hond mee kan op vakantie. Honden zijn hartelijk welkom in Villa Vergezicht, er zijn echter een aantal voorwaarden:
- U dient de komst van uw hond(en) aan te melden bij uw boeking;
- Er worden extra schoonmaakkosten in rekening gebracht (€ 25);
- Het omheinde speelveld is alleen bedoeld om te spelen, het is geen hondentoilet. 

Website Villa Vergezicht ( ook prijzen )
  • Honden welkom in Eifel
  • Honden welkom in Eifel

    De omgeving van villa vergezicht leent zich zeer voor een vakantie met honden

Vakantie hond vakantiepark Duitsland

Op vakantie met de hond naar Duitsland en op zoek naar een vakantiepark in Duitsland?

Indien u een vakantie met de hond in Duitsland wilt boeken en de voorkeur geeft aan een vakantiepark in Duitsland met hond zijn er veel mogelijkheden.
In Duitsland zijn veel vakantieparken waar honden toegestaan zijn. Duitsland is dan ook een echt honden vakantie land. Veel vakantie gebieden is Duitsland zijn natuurlijk en bosrijk en bieden veel mogelijkheden voor een vakantie met de hond.

Op de meeste vakantieparken in Duitsland met hond is in uw vakantiehuis met hond, 1 huisdier tijdens uw vakantie welkom. In andere hondvriendelijke vakantieparken in Duitsland zijn 2 honden per vakantiehuis of bungalow toegestaan.
Aantrekkelijke gebieden voor een vakantie met hond in Duitsland zijn onder andere  het Sauerland, de Eifel en het Beierse Woud met zijn prachtige bossen.
Het is ook mogelijk een vakantie met hond wintersport vakantiehuis of bungalow in Duitsland te huren. Bijvoorbeeld in de bekende winterportgebieden van Duitsland rond Willingen.

Zie voor een vakantie met hond in Duitsland op een vakantiepark ook onze speciale pagina over vakantieparken Duitsland.

Voorbeeld vakantiepark Duitsland 2 honden toegestaan.

Op vakantie met 2 honden in Duitsland?
Een voorbeeld van een hondvriendelijk vakantiepark in Duitsland waar 2 honden toegestaan zijn is, het mooie vakantiepark Valmetal in Duitsland.  Dit vakantiepark met hond in het groene Sauerland ligt midden in de natuur en in de omgeving van dit gezellige vakantiepark in Duitsland is het prima vertoeven met honden. U kunt heerlijk wandelen met uw hond. U en uw honden voelen zich op dit vakantiepark in Duitsland zeker thuis. Dit vakantiepark met hond in het Duitse Sauerland is een ideaal vakantiepark voor een vakantie met hond.

Er zijn vakantiehuizen met hond te huur voor 4, 6 of 8 personen. Er zijn hier 1 of 2 honden op vakantie in Duitsland toegestaan. Ook voor een wintersport vakantie met hond is dit vakantiepark geschikt.

Dit vakantiepark met hond in Duitsland  ligt op maar 20 kilometer afstand van de bekende wintersportplaats Winterberg. Dit vakantiepark in Duitsland is ideaal voor een vakantie met 1 of 2 honden maar ook voor een vakantie met kinderen. Er is een grote speelplaats met speeltoestellen voor kinderen. Honden en kinderen voelen zich op dit unieke vakantiepark in Sauerland welkom.
U boekt uw vakantiehuis met hond op dit vakantiepark in Sauerland online.

Informatie vakantiepark Valmetal Sauerland 2 honden toegestaan

http://www.top-vakantieparken.nl/vakantiepark-vakantiepark-valmetal.html