bed and breakfast

Op vakantie met de hond in België

Op vakantie met de hond naar België

Op vakantie met de hond naar België en op zoek naar een vakantiehuis met hond?

Middels  de zoekbox hieronder kunt u zoeken naar vakantiehuizen, chalets en bungalows met hond. U kunt hierbij zoeken naar vakantiehuizen, bungalows en chalets met hond in bijvoorbeeld Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen of de Belgische Ardennen. U kunt ook zoeken binnen het aanbod vakantiehuizen en bungalows op vakantieparken met hond in België. Binnen ons aanbod vakantieparken met hond in België en met name de Belgische Ardennen zijn de mooiste vakantieparken te vinden waar honden yoegestaan zijn.

U kunt op deze vakantieparken met hond in België een vakantiehuis, bungalow of chalet huren waar tenminste 1 hond toegestaan is en waar in veel gevallen zelfs 2 honden toegestaan zijn. Zoek via de box hieronder uw ijk vakantiehuis en vakantiepark met hond in België en ga op vakantie met de hond naar één van de hondvriendelijksre vakantielanden van Europa, België.

Vakantieparken in België

Op vakantie met hond en gezin op een vakantiepark?  In België zijn er veel mogelijkheden om op vakantie met de hond te gaan een een huisje of bungalow met hond op een hondvriendelijk en kindvriendelijk vakantiepark te boeken.

Veel vakantieparken in België liggen midden in de natuur. Meestal zijn er op deze rustig gelegen vakantieparken in België en met name de Belgische Ardennen honden toegestaan. Vooral de vakanteparken en campings in de Ardennen zijn vaak ingericht op een vakantie met de hond en liggen op de mooiste plekjes en wandelgebieden in de Ardennen. Het is om die reden dat veel Nederlanders, Belgen, Duitsers en Fransen op vakantie met de hond gaan naar een vakantiepark in België en dan vooral een hondvriendelijk en kindvriendelijk vakantiepark in de Belgische Ardennen boeken. Daar komt bij dat de Ardennen zeer gunstig liggen en goed bereikbaar zijn en verklaard is waarom veel mensen een vakantie met de hond in de Belgische Ardennen willen vieren.

Voorbeeld van een vakantiepark met hond in de Ardennen.

Hondvriendelijk vakantiepark in de Ardennen Vencimont.

Bent u op zoek naar een groen vakantiepark in de Ardennen waar honden toegestaan zijn?  Dan is vakantiepark Vencimont iets voor u. Dit vakantiepark met hond ligt in een zeer groene, rustige en bosrijke omgeving. Honden zijn op dit vakantiepark in de Ardennen toegestaan. Op dit groene vakantiepark in de Ardennen staan ongeveer 50  Deze chalets zijn geschikt voor een vakantie voor  6 of 8 personen. Er zijn 6-persoons chalets te huur waar 1 hond toegestaan is maar ook chalets waar 2 honden toegestaan zijn.. Ook in de 8 persoons chalets zijn  1 of 2 honden toegestaan. Dit groene vakantiepark in de Ardennen ligt in een vallei. De mensen in het gastenboek zijn positief over dit vakantiepark met hond in de Ardennen. Dit vakantiepark met hond is een aanrader indien u op vakantie met 1 of 2 honden wilt gaan en de Ardennen ziet zitten..

Informatie :  Vakantiepark Ardennen 1 of 2 honden welkom.

Belgische Ardennen vakantie met de hond

Op vakantie met de hond in de Belgische Ardennen.
Als er één plek in België is die geschikt is voor een vakantie met de hond dat is het de Belgische Ardennen. Nergens anders zijn er zoveel mogelijkheden om op vakantie met de hond te gaan dan hier.

U vindt in de Belgische Ardennen vele campings en vakantieparken waar honden toegestaan zijn. Daarnaast zijn er in de Belgische Ardennen vele particuliere vakantiehuisjes en chalets te huur waar honden toegestaan zijn. Op vakantie met 2, 3 of 4 honden?  In de Ardennen is het mogelijk.

Een aantal vakantiehuizen en chalets in de Belgische Ardennen heeft een goed omheinde tuin. Deze vakantiehuizen met hond in de Ardennen zijn meestal geheel vrijstaand.

Op vakantie gaan met de hond, de Ardennen zijn er altijd klaar voor.

Vakantiehuizen Ardennen omheinde tuin

Groepsaccommodatie in België huren

Op vakantie met een grote groep?  Op zoek naar een groepsaccommodatie met hond in België?

Ook indien u met een grote groep een vakantie met hond in België wilt boeken zijn er volop mogelijkheden. Met name in de Ardennen kunt u een op vakantie met een groep en hond.

In de Ardennen zijn meer dan 1.000 luxe groepsaccommodaties  huur waarvan er in meer dan 500 van deze groepsaccommodaties Ardennen honden toegestaan zijn. Veel van deze groepsaccommodaties met hond zijn geschikt voor een schoolkamp, bruiloft, familieweekend, familiereünie of vriendenweekend. Afhankelijk van de groepsaccommodatie in de Ardennen zijn er 1, 2, 3,4 of 5 honden toegestaan.

Op vakantie gaan met de hond en een grote groep is in de Ardennen dus goed mogelijk.

Website groepaccommodaties Ardennen.